★★★★★

5,0 stjerner på Facebook

Træn dine kunder hos Lyngby Fitness

Er du personlig træner, og mangler et sted til at træne dine klienter?
Hos Lyngby Fitness tilbyder vi et attraktiv center med det nyeste udstyr, hvor du nemt kan leje dig ind og få adgang til faciliteterne, og træne dine klienter.

Helt nyt udstyr og maskiner
Helt nyt udstyr og maskiner
Nye længere åbningstider
Helt nyrenoveret center
Nye længere åbningstider
Helt nyrenoveret center

Start din gode vane i dag

Lej dig ind som personlig træner hos Lyngby Fitness

Er du personlig træner og leder efter et sted, hvor du kan træne dine klienter? Hos Lyngby Fitness tilbyder vi et attraktivt center med det nyeste udstyr, hvor du nemt kan leje dig ind og få adgang til faciliteterne til at træne dine klienter i professionelle omgivelser.

Du kan leje dig ind og få fri adgang til centeret fra kl. 6-23 alle årets dage, så du kan tilpasse din arbejdstid til både dine egne og dine klienters behov. Alt sammen for kun 3.500,- eks. moms om måneden. Vi tilbyder en pris, der ligger langt under gennemsnittet for at leje sig ind i andre fitnesscentre. Det gør vi, fordi vi mener, at der skal være plads til alle, og at god personlig træning skal være nemt tilgængelig for både trænere og deres klienter.

Vi adskiller os fra de større fitnesskæder ved at være et mindre og mere intimt center med en afslappet atmosfære. Hos os er der altid plads til fokus og fordybelse, hvilket gør det ideelt til personlig træning. I modsætning til større centre, hvor det ofte kan være svært at finde ro og plads, tilbyder vi rolige omgivelser, hvor du og dine klienter kan træne uforstyrret. Dette giver dig mulighed for at skabe et tættere og mere personligt træningsforløb, der styrker din klientrelation.

Læs mindre Læs mere

Fitness i hjertet af Lyngby

Vores Træningscenter er beliggende i hjertet af Kongens Lyngby, men egner sig til enhver som virkelig går op i sin træning.

Vores center er i god afstand og egner sig godt, hvis du har kunder der bor indenfor disse kommuner:

Det siger vores personlige trænere

Dette siger Kuno om at leje sig ind i Lyngby Fitness som personlig træner

“Jeg har valgt at træne mine kunder hos Lyngby Fitness af flere vigtige årsager. Først og fremmest er atmosfæren her ideel til at skabe fokus og dedikation under træningen. Det er et sted, hvor mine kunder og jeg kan arbejde koncentreret og uforstyrret mod vores mål”
persoligtraener kvadrat

Kuno David

Personlig træner

Brug vores faciliteter til dine klienter

Professionelle faciliteter til personlig træning

Som personlig træner har du brug for et sted, der tilbyder fleksibilitet og de rette faciliteter for at kunne levere optimale resultater til dine klienter.

Hos Lyngby Fitness har du adgang til topmoderne træningsudstyr, der dækker alle former for styrke-, konditions- og funktionel træning. Vores faciliteter er designet til at understøtte personlige træningsforløb, så du kan tilbyde skræddersyede programmer til dine klienter i et trygt og velorganiseret miljø.

Derudover har du mulighed for at benytte vores frie træningsområder, der er velegnede til alt fra intensiv styrketræning til roligere mobilitets- og genoptræningsøvelser. Vores center giver dig mulighed for at arbejde i mindre grupper eller én-til-én-sessioner, hvilket gør det muligt at fokusere på dine klienters individuelle behov.

Vores fitnesscenter er centralt placeret i Lyngby, kun 1 km fra Lyngby station, hvilket gør det nemt for både dig og dine klienter at komme til og fra træning. Med gode transportmuligheder og rigeligt med parkeringspladser er det både praktisk og let tilgængeligt, uanset om dine klienter kommer i bil, på cykel eller med offentlig transport.

Læs mindre Læs mere

Fitness for alle

Fleksible lejeaftaler til personlige trænere

Vi ved, at det er vigtigt for dig som personlig træner at have fleksibilitet i din hverdag. Derfor tilbyder vi fleksible lejeaftaler uden binding, som giver dig frihed til at tilpasse din tid i centeret efter dine klienters behov. Du kan leje dig ind på månedlig basis, og vores center er åbent fra 6-23, hvilket giver dig rig mulighed for at finde de tidspunkter, der passer dig bedst.

Lejeaftalen inkluderer fri adgang til alt vores udstyr, så du har de nødvendige ressourcer til at tilbyde din klient den bedste træningsoplevelse. Uanset om du arbejder med styrketræning, vægttab, genoptræning eller sportsspecifik træning, vil vores faciliteter opfylde dine krav.

Skab sund udvikling

BENYT LYNGBYFITNESS SOM DIN ARBEJDSPLADS
Pris 0 ,- md.